ZONGULDAK / EREĞLİ - İbrahim - Süheyla İzmirli Fen Lisesi

May

Okulumuz öğretmenlerinden Hülya Pınar, Mert Ekici ve Yalçın Koca İşte Zonguldak E-twinning projesi kapsamında E-safety label Türkiye Elçisi öğretmenimiz İbrahim Turan tarafından düzenlenen E safety label seminerine katılmışlardır. Seminerden görüntüler..

May

Velilerimize Bilgi  Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından güvenli internet eğitimi verilmilştir.Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Türkiye'de telekomünikasyon sektörünü düzenleyip denetleyen kurumdur.

Nis

20.04.2021 Salı Günü saat 15:00 de Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan uzmanlar tarafından Güvenli İnternet Kullanımı semineri verilecektir. Tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizi bekliyoruz.

Nis

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği "Bir İlkbahar Öyküsü" yarışmasında Türkiye 1. si okulumuz 10. sınıf öğrencilerinden Muhammet Furkan Davulcu olmuştur. Öğrencimizin bu başarısı ilk değildi.

Sevgili öğrencimiz MUHAMMET FURKAN DAVULCU, daha önce de katıldığı yarışmalarda aldığı Türkiye dereceleri ile okulumuzun gururu oldu. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. İşte Öğrencimizin daha önceki başarıları:

• ·       Mevlana Şiir Yarışması Mansiyon Ödülü (Aralık 2019)
  • ·       İstanbul Erkek Lisesi "Tarık Buğra'nın İzinde Öykü Yarışması" Türkiye Üçüncüsü (Temmuz 2020)
  • ·       Bestami Yazgan Şiir Yarışması Türkiye Birincisi (Eylül 2020)
  • ·       Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü "Bir İlkbahar Öyküsü" Yarışması Türkiye Birincisi (Nisan 2021)

Nis

S"EMPATİ"K SANAT Projemizde  doğuştan görme engelli Eşref Armağan ve duyma engelli Sibel Şengül'ü ağırladık.            Hayat tecrübelerini, engellerine rağmen nasıl başarıya ulaştıklarını bizlere aktardılar. Samimi ve hoş sohbetlerinden dolayı konuklarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

S"EMPATİ"K SANAT Projesi Mart ayı  etkinliğinde  Öğretmen ve Öğrencilerimiz Empati Deneylerini Başarıyla gerçekleştirdi.

Mrt